Presentatie

Tegenwoordig is het niet meer weg te denken dat je een opname maakt van je zelf en deze deelt op het internet. Waar je invloed op hebt, is dat je er top uitziet voor de camera. Is de achtergrond wit, draag dan zelf geen wit, breng je een vrolijke boodschap, draag dan geen zwart. Zorg dat de kleding niet afleidt met drukke patronen of bijvoorbeeld dat het te krap zit. Het leidt zo af van de boodschap, en dat is zonde! Graag kijk ik met jou voor passende presentatie-kleding en eventueel een passend make-up advies. Daarnaast kun je ook jouw tekst meenemen en kunnen we oefenen op intonatie, uitspraak en uitstraling.

Solliciteren

Hoe presenteer je jezelf? Welke eerste indruk maak jij? Welke kleding straalt betrouwbaarheid of kracht uit? Kleding is als het eerste visitekaartje zonder tekst. Hoe introduceer jij jezelf? Ik werk als een spiegel, en geef terug wat ik voel, hoor en zie.

Wij gaan oefenen op het solliciteren. Alle denkbare vragen en situaties gaan we doornemen zodat de kans op verrassingen zoveel mogelijk verminderd zijn, en je goed voorbereid op gesprek kan gaan.

.

Dating

Misschien is het al lang geleden, of ben je opgegroeid in het digitale tijdperk en vind je het lastig om een gesprek te starten of een gesprek gaande te houden? Ook hier gaan we jouw eerste indruk optimaliseren, en oefenen in communicatie. Door goed te luisteren, vragen te stellen en jezelf te openen heb je al veel effect. Vaak blijkt dat de ander het ook spannend vindt, en wanneer je zelf een open houding aanneemt, de ander meer kan ontspannen. Hierdoor ontstaat vanzelf een gesprek wat lekker loopt of met meer diepgang.