Organiseer je kleur

Door middel van een persoonlijk kleuradvies leer ik je welke kleuren het beste bij jouw huidskleur, oogkleur en haarkleur passen. Ik laat je laten zien hoe je met de juiste kleuren je uitstraling kunt benadrukken en hoe je bepaalde kenmerken van je uiterlijk kunt accentueren. Samen zullen we ontdekken welke kleuren het beste bij jouw persoonlijkheid en stijl passen, zodat je er altijd stralend en zelfverzekerd uitziet.

Zo werkt het

Na ons kennismakingsgesprek gaan we met kleurkragen en drapeer-doeken aan de slag. Samen kijken we welke kleuren jouw huidtint, oog- en haarkleur versterken. Passen daarbij warme, koele, lichte, donkere, heldere of juist gedempte kleuren?

Garderobe organiseren

Er is ook de mogelijkheid dat ik samen met jou, jouw kledingkast doorneem. Hier kunnen we ruimte vrijmaken voor uitsluitend kleding die een goede pasvorm heeft, in de juiste kleuren voor jou, en er kwalitatief nog goed uitziet. Je wilt niet steeds misgrijpen, kledingstukken weer terughangen en opnieuw een keuze maken. Zonde van de tijd en energie! Het is fijner om een beperkte, maar gebalanceerde garderobe te hebben, dan alles te bewaren omdat het zonde is om weg te doen.

Dit levert het jou op:

  • Je grijpt niet meer mis: alles wat in je kast hangt, zit als gegoten
  • Je bespaart geld: miskopen zijn verleden tijd
  • Je krijgt er meer energie van
  • Je bent zelfverzekerder
  • Je kans op complimenten ontvangen van jouw omgeving neemt toe

Gaan we samen aan de slag?
Heb ik je enthousiast gemaakt? Neem dan contact met mij op via info@organiseersupport.nl of bel 06-18281150. Dan heb je voor het nieuwe seizoen al een perfect matchende garderobe!

Natuurlijk kun je mij ook bellen voor meer informatie en voor het stellen van vragen. We plannen dan vrijblijvend een telefonisch kennismakingsgesprek (twintig minuten) in. Dit kan ook via beeldbellen.